GRAPHARMA B.V.


Internationale groothandel op het gebied van farmaceutische geneesmiddelen, diagnostica, aanverwante producten en beauty producten.


Grapharma is een internationaal opererende onderneming in medicijnen en medical devices. Met inmiddels 36 jaar ervaring in de aan- en verkoop van medische producten voor humaan gebruik. We leveren ook producten voor persoonlijke verzorging, cosmetica- en beauty. Daarbij moet men denken aan gezichtsverzorging, haarverzorging, mondverzorging, scheerproducten, bad- en doucheproducten, huidverzorging producten, ogen- en zonbeschermingsproducten, parfums en nog veel meer.

 

Dat Grapharma erin slaagt al zo lang met zo veel succes zaken te doen, danken we aan het naleven van onze kernwaarden en kwaliteiten. Dit blijkt ook uit onze langdurige partnerschappen en klantrelaties. In de internationale handel is het belangrijk dat partijen op elkaar kunnen rekenen. Daarom staan in de relaties met onze klanten en leveranciers vertrouwen en betrouwbaarheid voorop. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met daarin bijna alle middelgrote en grote producenten. Andere afnemers van onze producten zijn de grote parallelimporteurs. Daarbij hebben we ervaring met het leveren aan ziekenhuizen, apotheken en huisartsen.

 

Onze kennis van de markt maakt dat we die tegen concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Het is derhalve geen wonder dat zoveel klanten en leveranciers ons weten te vinden. Het spreekt voor zich dat Grapharma beschikt over alle vergunningen die nodig zijn voor de handel in alle denkbare farmaceutische goederen.

 

Als u interesse heeft in de diensten van Grapharma, neem gerust contact op met ons. We kunnen dan eens doorpraten over onze producten, onze internationale netwerken en wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Aart van Riel
Directeur